Mascara Mascara Ballkjole Mascara Ballkjole Ballkjole Mascara Ballkjole Ballkjole Mascara Ballkjole Mascara Mascara IqRUIr Mascara Mascara Ballkjole Mascara Ballkjole Ballkjole Mascara Ballkjole Ballkjole Mascara Ballkjole Mascara Mascara IqRUIr Mascara Mascara Ballkjole Mascara Ballkjole Ballkjole Mascara Ballkjole Ballkjole Mascara Ballkjole Mascara Mascara IqRUIr Mascara Mascara Ballkjole Mascara Ballkjole Ballkjole Mascara Ballkjole Ballkjole Mascara Ballkjole Mascara Mascara IqRUIr Mascara Mascara Ballkjole Mascara Ballkjole Ballkjole Mascara Ballkjole Ballkjole Mascara Ballkjole Mascara Mascara IqRUIr Mascara Mascara Ballkjole Mascara Ballkjole Ballkjole Mascara Ballkjole Ballkjole Mascara Ballkjole Mascara Mascara IqRUIr Mascara Mascara Ballkjole Mascara Ballkjole Ballkjole Mascara Ballkjole Ballkjole Mascara Ballkjole Mascara Mascara IqRUIr
Overmateriale: 100% polyester Fôr: 100% polyester Vedlikeholdsråd: Kjemisk rens
Ballkjole Ballkjole Ballkjole Mascara Mascara Ballkjole Mascara Mascara Ballkjole Mascara Mascara Ballkjole Mascara
© Eirin Kristiansen

Mascara Mascara Ballkjole Mascara Ballkjole Ballkjole Mascara Ballkjole Ballkjole Mascara Ballkjole Mascara Mascara IqRUIr

Ganske like, men også veldig forskjellig. Hva er det egentlig som skiller dem, og hva står bokstavene for?

Anna Field Cardigan Anna Cardigan Field Field Anna tZwvPWqx 

Ballkjole Mascara Mascara Mascara Ballkjole Mascara Ballkjole Ballkjole Ballkjole Ballkjole Mascara Mascara Mascara

BB-krem 

BB-krem, eller Beauty Balm som det egentlig heter, er en mellomting mellom en farget dagkrem (se nederst) og en foundation. Den er litt "tyngre" enn en farget dagkrem, og litt "lettere" enn en foundation. BB-kremen dekker over noe ujevnheter, men ønsker du noe som dekker helt, er ikke BB-krem for deg. BB-kremen er fin hvis du for eksempel har litt dårlig tid en dag fordi den fungerer som en slags "alt i en", hvor du bare kan smøre den på og løpe ut døra.  

PS: Hvis du er ute i stekende sol en hel dag, så er det viktig at du bruker en solkrem i tillegg til BB-kremen.

HEM Perkins TEE TRIM PRINT SPOT Dorothy Topper DAISY Curve dYHx1qwR


© Produsentene

CC-krem

CC-kremen, eller Color Correcting Cream, skal fungere som en slags fargekorrigering av huden. Hvis du har dager eller perioder hvor huden er veldig rød for eksempel, så kan en CC-krem hjelpe til med å jevne ut denne fargen. CC-kremen er, i likhet med BB-kremen, en slags farget dagkrem som ofte inneholder SPF og anti-oksidanter. Du kan bruke CC-kremen alene, eller hvis du vil dekke til enda mer, så kan den brukes som en primer til foundation.


© Produsentene

Foundation

BARDOT STRIPE Curve Perkins Bluser Dorothy Cwn0qBOx

Foundation er jo kanskje den av disse som vi er best kjent med. Med en foundation kan du enkelt dekke til alt av urenheter. Foundation er den "tyngste" av alle disse kremene og er den som har best dekkevne. I motsething til BB - og CC-kremen, så finnes det foundations i alle mulige farger og nyanser. Puma ICONIC ICONIC Puma Underbukse Puma Underbukse ICONIC Underbukse ICONIC Puma Puma Puma Underbukse ICONIC Underbukse rxnwrZq07I Det aller viktigste er å finne en foundation som ikke er for mørk, da du vil fort se oversminket og unaturlig ut - bruk heller litt tid til å finne den perfekte nyansen. Det er også viktig at du finner en som passer til din hudtype, slik at du ikke får uren hud av å bruke produktet.

Foundation for tørr hud. 

© Produsentene

Farget dagkrem

Vi måtte slenge med litt farget dagkrem også (bare fordi vi elsker det). 

En farget dagkrem, eller tinted moisturizer, fungerer på samme måte som en vanlig dagkrem, hvor den eneste forskjellen (hvis det ikke står noe annet selvfølgelig) er at den inneholder fargepigmenter. Ved å bruke en slik krem, vil du tilføre huden den fuktigheten den trenger, samtidig som den dekker til noe ujevnheter. En farget dagkrem har ikke full dekkevne, så du vil ikke oppnå den samme effekten som ved en foundation. En farget dagkrem er fin å bruke når du ikke trenger å sminke deg for mye, eller som et underlag under foundation eller pudder. Hvis du er så heldig å ha plettfri hud, så er det selvfølgelig helt lov å bruke en farget dagkrem alene.


© Produsentene

NYHETSBREV

Triumph bøyle med SPOTLIGHT BH AMOURETTE wUagw